En helt for Haiti

Jeg selger min HTC Hero – og inntektene skal gå til Leger uten grenser.

HTC Hero

Mobilen er en fantastisk liten sak. Jeg har byttet den ut med det som blir kalt det råeste av det råe innen mobiltelefoni. Men den når ikke Hero til knærne i daglig bruk.

På grunn av jobb må jeg likevel skifte mobil. Siden jeg likevel skulle gi penger til hjelpearbeidet som snart må i gang på Haiti, bestemte jeg meg for å gi alle pengene til Haiti-arbeid.

Siden jeg i mange år har fulgt Leger uten grenser, har jeg bestemt meg for at de får pengene. Hvordan jeg skal gjøre et salg i praksis undersøker jeg fortsatt.

Om mobilen: Den er av den hvite varianten. Den kommer ikke med øreplugger og eske – men har strømforsyning og USB-kabel, samt 2 gb minnekort.

Den har vært en kjær og koselig venn i ett og alt, og har noen skrammer i kantene – men ingen over selve skjermen. Den funker perfekt – og kan sees og klås på i Oslo sentrum i arbeidstid på ordinære arbeidsdager.

Edit: Telefonen er nå solgt – og pengene satt inn til Leger uten grenser. Det er ikke for sent å gi ditt bidrag til Haiti-ofrene. Klikk på bildet over.

3 kommentarer om “En helt for Haiti

  1. Tilbaketråkk: Jogging med noko attåt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: